"Det Siste Programmet" er den ultimate steg-forsteg løsningen for å bygge styrke og muskelmasse med 70% kortere treningstid!

VITENSKAPELIG UTVIKLET FOR Å KNUSE ALLE TRENINGS- OG KOSTHOLDSMYTER  I 2023

"Det Siste Programmet" gir deg tilgang på LIVSTID til 25 års kunnskap, med en kombinasjon av praktisk og vitenskapelig erfaring, designet for ALLE som sliter med stagnasjon i styrke og muskelmasse, hvordan gå ned i vekt og fettmasse uten å være konstant sulten, SAMTIDIG som du bruker mindre tid på gymmet! 

HVA FÅR DU I "DET SISTE PROGRAMMET"?

 

MODUL 1

Treningsvariablene

Jeg vil at du skal komme i gang umiddelbart!

Du vil derfor få en komplett forståelse av hva som egentlig gir DEG fremgang. Vekt/intensitet, volum, reps, hvilepauser, hvor ofte du skal trene, øvelsesvalg og mye mer.

I henhold til dine mål og disponibel tid, får du 14 forskjellige programmer med en trinn-for- trinn video guide som avslører hva du bør velge, hvordan tilpasse til dine behov og hvordan justere og optimalisere over tid slik at du alltid har best mulig framgang.

Ved å følge med på og evaluere din fremgang trenger du aldri mer overanalysere treningen og kostholdet ditt.

 

MODUL 2

Øk Din Forståelse

Med treningsvariablene på plass, er det tid for å dykke inn i mer avanserte treningsprinsipper.

Denne modulen dekker alt fra muskelvekst og styrke til autonomi, stress og restitusjon, samt betydningen av gener og hormoner.

En dypere forståelse for hvordan alt henger sammen vil lede deg steg-for-steg til de beste resultatene på kortere tid.

Du vil også lære om min verdenskjente Myo-reps treningsmetode som en vitenskapelig studie har vist kan gi bedre resultater på 70% kortere tid sammenlignet med "tradisjonell" styrketrening.

 

MODUL 3

Det Siste Programmet - Kosthold

I denne delen vil du lære mine beste strategier for riktig ernæring for å brenne fett og bygge muskler samtidig, men fortsatt kunne spise deg mett!

UTEN måling og veiing av hver matbit du spiser, ved å unngå alt du liker å spise eller overdrevent restriktive regler rundt mat.

Det er også en utvidet del med presentasjoner av hvordan du regner ut og justerer en matplan over tid, samt 28 ulike eksempler med ulike matvalg og sammensetninger som du kan velge fra avhengig av dine behov og ønsker (ja, jeg hjelper deg med å velge også).

 

SAMT 4 BONUSMODULER

Her deler jeg suksessfaktorene til bærekraftige resultater og tankesett – i og utenfor treningsstudioet – slik at DU kan oppnå høyere energinivå, bedre kroppssammensetning, lengre levealder og bedre helse.

 

PLUSS EN MÅNEDLIG ZOOM-SAMLING OG EN PRIVAT FACEBOOK-GRUPPE

Du kan stille spørsmål og få umiddelbare svar, ansvarliggjøres og støttes gjennom prosessen, samt få kontinuerlig støtte og support.

Oppdag de vitenskapelige anvendte  hemmelighetene" som skaper SYNLIGE resultater på gymmet. Det er DIN tur til å endelig oppnå resultater du ikke trodde var mulig, som du har med deg resten av livet. 

Det Siste Programmet (du noen gang vil trenge å investere i) er et enkelt og feilsikkert system skapt for å gi resultater resten av livet.

Fjern all usikkerhet og tvil, ingen flere ubesvarte spørsmål…

Alt du må gjøre er å følge det jeg lærer deg. 

"Det siste programmet" er delt inn i trinnvise moduler slik at du kan følge din egen framgang underveis.

BLI MED I DET SISTE PROGRAMMET

kr. 2990,-

TILGANG PÅ LIVSTID

FULL tilgang til Det Siste Programmet – med alle moduler - på livstid :

✔️ 14 programtemplater og komplett innføring i alle treningsvariabler ( verdi 14990,-)

✔️ Avanserte moduler for å øke ditt kunnskapsnivå og forståelse ( verdi 1990,-)

 ✔️ Kosthold - hvordan spise mat du liker til du er mett, samtidig som du bygger muskler og brenner fett ( verdi 2990,-)

✔️ 1-til-1 support i privat Facebook-gruppe + svar på alle dine spørsmål i månedlige Zoom- samtaler (499,- pr. måned )

✔️ Bonusmoduler på livscoaching, mental trening og hemmelighetene mine for å oppnå bærekraftige resultater ( verdi 3990,-)

 

(TOTAL VERDI 24.459,-)

Du betaler i dag: 2990,-

JA - JEG ER MED PÅ LIVSTID!

Alternativt: MÅNEDLIG TILGANG

Du betaler i dag: kr. 1990,-

Deretter 197,- per måned

Samme innhold som over, men du kan avmelde deg når som helst (og mister da tilgang på Det Siste Programmet + Facebook-gruppen + Zoom-samlingene).

(PS: Investeringen for 5 måneder på dette alternativet er den samme som investeringen for Tilgang På Livstid...)

JA - JEG ER MED (I MINST EN MÅNED)!

 14-DAGERS PENGENE TILBAKE-GARANTI

Hvis du mot formodning ikke synes "Det Siste Programmet" er noe for deg – gi meg beskjed så snart som mulig og du får pengene tilbake.

Husk også at jeg er her for å hjelpe deg med tilpasning og justering, og dette er et program som alle kan få til!

(*Hvis et medlem overstiger 10 % progresjon gjennom kursmodulene og/ eller har gjentatte registrerte pålogginger og nedlasting av materiellet og programtemplatene, forbeholder Børge Fagerli AS seg retten til å nekte refusjon. )

Å OPPNÅ RESULTATER ER VANSKELIG, OG JEG FORSTÅR DET!

 

"Tidligere brukte jeg opptil 3 timer på treningsstudioet, 7 dager i uken...

Jeg hadde perioder med "grei fremgang" fulgt av perioder der jeg mistet alt, ble syk eller skadet.

Jeg følte meg ofte utbrent - gikk glipp av treningsdager, og plaget meg selv med skyldfølelse og bitterhet...

Jeg har testet mange forskjellige treningsmetoder og bokstavelig talt brukt en liten formue på kunnskap og kosthold som bare gjorde meg enda mer forvirret.

Jeg var sta og tilbrakte altfor mange år frustrert, med smerter og plager...

Da jeg endelig fant ut den nøyaktige måten å trene praktisk og tidseffektivt på, og med et kosthold som faktisk fungerte, viste speilet utrolige endringer jeg aldri kunne forestille meg. 

I det øyeblikket bestemte jeg meg for å begynne å dele kunnskapen min med tusenvis av mennesker, slik at de kunne få de samme resultatene - mye raskere - uten å gå gjennom alle årene med bortkastet tid og innsats.

Nå, etter 25 års erfaring, er jeg overbevist om at alt du trenger for å lykkes med dette programmet er en internettforbindelse og et ønske om å endre kroppen din... Det kan faktisk være SÅ enkelt.

Hvis du bare følger det jeg har satt opp i dette programmet, kan jeg ikke engang forestille meg hvordan speilbildet ditt ser ut om noen få uker!

Hvis du noen gang har tenkt: 

«Jeg vil bare lære hvordan jeg kan trene på en effektiv og tidsbesparende måte ."

«Mitt nåværende mål er å finne ut av den riktige treningsfrekvensen og volumet. Jeg har ikke vært systematisk fordi jeg stort sett bare har hoppet fra det ene ekstreme opplegget til det andre ."

«Jeg klarer sjelden å følge et bra kosthold, og føler meg allikevel alltid sulten."

«Å stadig stagnere gjør meg gal. Jeg opplever liten eller ingen framgang i styrke eller muskelmasse!"

“ Jeg vil gjerne trene, men min nåværende livsstil, jobbsituasjon eller partner/vennekrets gjør at jeg stadig faller av!"

«Jeg føler at jeg mangler det siste lille ekstra for å makse ut mitt potensiale. "

" Jeg er forvirret av all motstridende informasjon , og derfor er det vanskelig å komme i gang... Hvis det bare var et enkelt templat jeg kunne følge, ville jeg også kunne oppnå resultater."

«Jeg sliter med å være konsekvent eller opprettholde regelmessighet på trening og kosthold … jeg er ikke alltid motivert og sliter med å finne tid og energi til å dra på treningssenteret."

«Jeg klarer ikke finne en balanse mellom å presse meg hardt nok og å presse meg for mye, og har opplevd/frykter skader eller utbrenthet!"

«Det føles som jeg har mentale sperrer som stopper meg fra å jobbe for målene mine, så hvis jeg bare kunne overvinne dem...."

«Jeg følger et bra kosthold, men ser allikevel ingen fremgang i speilet"

«Hvordan er det mulig å få framgang uten å konstant føle seg utslitt eller å være på randen av overtrening?"

Det Siste Programmet hjelper deg med alt dette og mer...

Og HVIS du fortsatt er usikker…

Les Eirik’s historie, og sjekk før- og etter-bildene fra et utvalg av mine kunder.

"Husker enda godt hvordan du «slaktet» (på en positiv måte) det tidligere treningsprogrammet mitt. Som jeg nå i ettertid har innsett at det var helt "overkill" måte å trene på.

Per dags dato har jeg aldri vært sterkere (så mye som 50% økning) og aldri trent så "lite", men det er mye større kvalitet på øktene i forhold til hvordan jeg trente før jeg startet på programmet ditt.

Jeg har lært så mye om meg selv etter at jeg kjøpte programmet ditt og etter at jeg har hørt på podcasten din. Jeg føler jeg har funnet meg selv og min livsstil å leve etter.

Jeg anbefaler deg og ditt program til alle som spør meg om hvilket program jeg trener etter. Og det kommer jeg til å fortsette med.

Igjen, jeg er super takknemlig for all lærdom du har delt og jeg regner med at alle andre som hører på deg er også enig med meg. For den har virkelig gjort store endringer på mitt liv.

Legger ved et bilde av min progresjon, har gått ned 8-9 kg på reisen.

 

"Det siste programmet» er virkelig det siste treningsprogrammet du trenger å investere i. Programmet åpner en dør til et univers av kunnskap om trening, kosthold og livstil som brytes ned på en måte som gjør det forståelig og anvendelig for alle og enhver.

- Karl Eirik Hansen

Frustrasjonen var stor med all den tid og energi jeg la ned for å optimalisere helsen. Jeg var langt unna å prestere slik jeg ønsket. 

Etter 8 uker var fettprosenten halvert, styrkeøkningene var opptil 20% på de fleste øvelsene. Inflammasjoner og småplager var borte. Det var også givende å kunne inspirere mine nærmeste, ved å vise hvordan de også kunne oppnå synlige resultater for bedre helse gjennom enkle valg og rutiner.

 

- Kim André Fjørtoft Kleppe

Nå har jeg fullført ni uker av programmet, og er helt mindblown av resultatene! Jeg har hatt en helt enorm styrkeøkning, samtidig som jeg har gått ned 4kg, til tross for at jeg hadde noen uker opphold, pga sykdom og mye jobb, kostholdet har heller ikke vært helt som det skal.

Vanligvis har jeg slitt med masse vondter når jeg starter å trene, som har gjort sånn at jeg har mista motivasjonen, men nå har jeg ikke kjent en eneste ting, om noe så er jeg bedre.

Det er nesten utrolig at du kan oppnå så mye med så lite trening!

- Nikolai Grefslie

Det siste programmet» er virkelig det siste treningsprogrammet du trenger å investere i. 

Programmet åpner en dør til et univers av kunnskap om trening, kosthold og livstil som brytes ned på en måte som gjør det forståelig og anvendelig for alle og enhver.

Det er relevant både for de som har lengre erfaring med trening, men også de som generelt ønsker å optimalisere treningshverdagen sin. 

Programmet har for meg skapt en bevissthet rundt de valgene jeg tar i forbindelse med trening og kosthold, slik at de er ikke lengre basert på synsing og gamle antagelser om hva som fungerer, men heller beste praksis innenfor fagområdet.  

Det har avlært gamle treningsmyter og gitt meg kunnskap om nye metoder tuftet på empirisk forskning formidlet på en lettfattelig måte. 

Hvis du ønsker noe som faktisk fungerer så anbefaler jeg Det Siste Programmet!

 

 

- Silje Haube

Jeg er strålende fornøyd med Det Siste Programmet! Jeg har trent styrke i 10 år, noen av disse årene har vært dedikert til styrkeløft og konkurranse på toppnivå, og jeg har ikke turt å tro at det var mulig å få så gode resultater av å trene mindre.
 
Jeg kunne ikke tatt mer feil.
 
De siste månedene på Børge’s program med færre økter og lavere volum enn i mine styrkeløftdager har gitt formidable resultater!
 
Ikke bare har jeg økt i styrke, men jeg føler meg bedre, har mindre smerter, væskeretensjonen er borte, og jeg ser frem til (nesten) hver treningsøkt!
 
(Børge’s kommentar: Vi har alle et elsk-hat forhold til Bulgarsk Splittbøy)
 
Det er ingen jeg har så stor tillit til når det kommer til trening og kosthold som Børge."

Ofte Stilte Spørsmål

KOM I GANG NÅ